210 2240100 για τηλεφωνικές παραγγελίες

Πίνακες STICKY

 


Τεράστια ποικιλία σχεδίων
 Στο STICKY είστε σίγουροι πως ο πίνακας σας είναι μοναδικός και κανείς δεν θα έχει τον ίδιο! Σε συνεργασία με φωτοτράπεζες διαθέτουμε εκατομμύρια φωτογραφίες και σχέδια για να δημιουργήσουμε τους πίνακες ζωγραφικής ή φωτογραφίας που ονειρεύεστε. Εναλλακτικά  μπορείτε να μας στείλετε δική σας φωτογραφία ή σχέδιο


Ο δικός σας γραφίστας και διακοσμητής
Έμπειροι διακοσμητές θα σας βοηθήσουν στην επιλογή/δημιουργία σχεδίων που ταιριάζουν καλύτερα στο στυλ διακόσμησης των χώρων σας!
Η δημιουργική ομάδα μας είναι στη διάθεση σας για επεξεργασία, αλλαγές διαστάσεων, δημιουργία πολύπτυχων καθώς και για να σας ετοιμάσει προσχέδια και φωτορεαλιστικές απεικονίσεις έτσι ώστε να είστε 100% σίγουροι για το αποτέλεσμα πριν καν τους παραλάβετε!        


Τέλειοι από κάθε άποψη
Η καλύτερη ποιότητα υλικών στις καλύτερες τιμές της αγοράς! Κατασκευασμένοι απο καμβά υψηλής ποιότητας 100% βαμβακερό οικολογικό και άοσμο με τέλεια απορροφητικότητα για να μη "σπάνε" στις γωνίες,  και τελαρωμένοι με ξύλα ελάτου που δεν είναι εμποτισμένα με χημικά και που δεν στρεβλώνουν. Η εκτύπωση γίνεται με οικολογικά και άοσμα μελάνια νερού!

Η λεπτομέρεια μετράει
Στο Sticky δίνουμε μεγάλη σημασία στη λεπτομέρεια εκτύπωσης και κατασκευάζουμε με μεράκι πίνακες για το σαλόνι σας αλλα και για όλα τα δωμάτια, σε άψογη ανάλυση! Με ποιοτικό έλεγχο σε όλα τα στάδια παραγωγής, διασφαλίζουμε ότι και εσείς θα αγαπήσετε τα προϊόντα μας όσο εμείς! Σε αντίθεση με την χαμηλής ποιότητας κατασκευή και εκτύπωση σε μουσαμά, στο Sticky κάνουμε εκτυπωση σε καμβα που δίνει ένταση στα χρώματα και βάθος στο θέμα!


Δείτε εδώ ολα τα σχέδια: Πίνακες σε καμβά STICKY

Ιδέες διακόσμησης με πίνακες Sticky

175.000 fans μαθαίνουν πρώτοι τις προσφορές μας. Μπές στην παρέα!