210 2240100 για τηλεφωνικές παραγγελίες

Ποιοι είμαστε


Το STICKY ιδρύθηκε το 2009 με κύριο σκοπό την εναλλακτική διακόσμηση του χώρου γρήγορα, εύκολα και συγχρόνως οικονομικά.Έκτοτε χιλιάδες ιδιώτες αλλά και επιχειρηματίες, επιλέγουν τα προϊόντα μας ώστε να διακοσμήσουν και να διαμορφώσουν τον χώρο τους, επιλέγοντας ανάμεσα από μια τεράστια γκάμα σχεδίων και χρωμάτων. Είμαστε περήφανοι που μεταμορφώσαμε χιλιάδες χώρους και αλλάξαμε θετικά την διάθεση των οικιακών και εταιρικών πελατών μας, διαμορφώνοντας το περιβάλλον που ζούν και δουλεύουν όπως ακριβώς ονειρεύονται!

Παράλληλα, χρηστικά design αντικείμενα και πληθώρα προϊόντων που κατά καιρούς προστίθενται στον κατάλογο όπως πίνακες ζωγραφικής σε καμβά, αυτοκόλλητα πόρτας, υφασμάτινα αυτοκόλλητα ψυγείου, αυτοκόλλητες ταπετσαρίες, κ.α καθιστούν την σειρά του Sticky μια από τις πλουσιότερες συλλογές εσωτερικής διακόσμησης στην Ελληνική και όχι μόνο αγορά. Όλα τα είδη του καταλόγου μας ειναι ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΙΚΗΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ!

Το δίκτυο του STICKY αποτελείται απο 3 καταστήματα σε ΧΑΛΑΝΔΡΙ, ΕΛΛΗΝΙΚΟ και ΑΓΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα καταστήματα μας και τις ώρες λειτουργίας τους, θα βρείτε κάνοντας κλικ παρακάτω:


 ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ STICKY

175.000 fans μαθαίνουν πρώτοι τις προσφορές μας. Μπές στην παρέα!