210 2240100 για τηλεφωνικές παραγγελίες

Φτιάξε το ΔΙΚΟ ΣΟΥ!

Στο STICKY είστε σίγουροι πως ο πίνακας, το αυτοκόλλητο, το μαξιλάρι, το παραβάν ή η ταπετσαρία  σας είναι μοναδικά και κανείς δεν θα έχει τα ίδια! Σε συνεργασία με φωτοτράπεζες διαθέτουμε εκατομμύρια φωτογραφίες και σχέδια για να δημιουργήσουμε τους πίνακες και τα αυτοκόλλητα που ονειρεύεστε. Εναλλακτικά  μπορείτε να μας στείλετε δική σας φωτογραφία ή σχέδιο!

Ο δικός σας γραφίστας και διακοσμητής

Έμπειροι διακοσμητές θα σας βοηθήσουν στην επιλογή/δημιουργία σχεδίων που ταιριάζουν καλύτερα στο στυλ διακόσμησης των χώρων σας! Η δημιουργική ομάδα μας είναι στη διάθεση σας για επεξεργασία, αλλαγές διαστάσεων, δημιουργία πολύπτυχων καθώς και για να σας ετοιμάσει ΔΩΡΕΑΝ(!) προσχέδια και φωτορεαλιστικές απεικονίσεις έτσι ώστε να είστε 100% σίγουροι για το αποτέλεσμα πριν καν τους παραλάβετε! 

Στείλτε μας email με το σχέδιο και τις διαστάσεις που επιθυμείτε στο design@sticky.gr αναφέροντας απαραίτητα έναν αριθμό κινητού τηλεφώνου ώστε να διευκολυνθεί η άμεση επικοινωνία μαζί σας. Εναλλακτικά, παρακαλούμε καλέστε το γραφιστικό μας τμήμα στο 210 2240100.


Αν δεν θέλετε δικό σας σχέδιο δείτε στο eshop μας:
Πάνω απο 6.000 διαφορετικά σχέδια σε

ΠΙΝΑΚΕΣ

Σχεδόν 800 σχέδια σε
ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ ΤΟΙΧΟΥ

800+ σχέδια σε άλλα αυτοκόλλητα όπως:
ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ ΨΥΓΕΙΟΥ 
ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ ΠΟΡΤΑΣ
ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ ΕΠΙΠΛΩΝ
ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ ΝΤΟΥΛΑΠΑΣ
ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ LAPTOP
ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

Εκατοντάδες σχέδια σε
ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ
ΜΠΟΡΝΤΟΥΡΕΣ

175.000 fans μαθαίνουν πρώτοι τις προσφορές μας. Μπές στην παρέα!